שאלה לאפרת מנור תחושת בושה ביחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/07/2019 | 22:33 | מאת: קרן

שלום אפרת.כבר התייעצתי איתך פה בעבר.רציתי לשאול אותך שאלה קצת מביכה.. אציג את עצמי שוב.בת 30.בזוגיות עם בת זוג 8 שנים. .אני וזוגתי התחלנו להוסיף לסקס צעצועי מין.כאשר אני הנחדרת(סטראפאון)והיא החודרת.התוספת גיוונה לנו טוב מאוד.וגם אני וגם היא מרוצות .. אבל לי אישית יש איזושהי בעיה עם צעצועי מין.יותר בקטע שרוב השנים הייתי במחשבה מאוד מקובעת שאני הרי מגדירה את עצמי לסבית.תמיד חשבתי שלעשות סקס עם סטראפאון.זה לבחורות שהן דו מיניות.ש"צריכות גבר". וגם אני וגם היא מגדירות עצמינו לסביות. אז.קשה לי המחשבה שאני הנחדרת.זה קצת מרגיש לי משהו מלוכלך.או סוטה ממש.כאילו.בושה בכלל ..

שלום לך להערכתי הקושי שלך הוא בתפיסה שבה את תופסת יחסי מין עם חדירה אפילו שזה צעצוע מין ואפילו שזה עם בת זוגתך. . הרבה נשים שאוהבות נשים, משתמשות ומוסיפות לפרקטיקה המינית שלהן חדירות בצורות שונות אם של אצבעות ואם של אביזרי מין וזה עדיין לא מוריד או פוגע בנטייתן המינית או במשיכתן לבת הזוג שלהן. במידה והתפיסה שלך את הפרקטיקה הספציפית הזו ממשיכה להפריע לך, אולי שווה שתגיעי למספר שיחות אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לפרק את תחושת הבושה והאשמה. מעבר לכך, את לגמרי בסדר ויש לך לגיטימציה מלאה להימשך לכל פרקטיקה מינית שמוסכמת בינך לבין בת זוגך , כל עוד היא לא פוגעת באף אחד. מי שיגדיר מה את ומה נטייתך המינית זו רק את ולא " מה אומרים" או מה החברה אומרת שאולי צריך. מאחלת לך הרבה הנאה ומיניות בריאה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות