חוסר חשק מיני ותפקוד מיני לקוי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/05/2019 | 22:16 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 24, נמצאת במערכת יחסים כבר 3 שנים, כאשר במערכת יחסים שלפניה הייתי 4 שנים. עם החבר הקודם איבדתי את בתוליי ולתחושתי הייתי קטנה מדי בשביל להרגיש את המיניות שלי, אבל כשהתחלתי לצאת עם החבר הנוכחי הבנתי מה זה להמשך לגבר. חשוב לציין שמאז ומתמיד היו לי בעיות ביחסי מין שהכאיבו לי באיזור הנרתיק, אחרי ביקור אצל אינספור רופאים עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. ניסיתי גם טיפול אצל סקסולוג שלא צלח. הבעיה שלי היא שאני מאוד אוהבת את חבר שלי,נורא נהנית מהמגע איתו ומהנשיקות אבל אני מרגישה שאני לא מצליחה להשתחרר במיטה ולהינות מזה כמו שאני שומעת מאנשים אחרים שהם נהנים מזה. אנחנו מאוד פתוחים והוא יודע מה אני אוהבת ומה עושה לי טוב, פשוט בהרבה מאוד פעמים או שכואב לי או שאני לא מרגישה כלום. בנוסף מרגישה מאוד חסרת ביטחון בקשר לחלק מסוים בגוף שלי למרות שאני מודעת לכך שלא אכפת לו, וחוץ מזה סך הכל מאוד אוהבת את הגוף שלי. אני לא בטוחה אם החוויה הכואבת מיחסי מין היא זאת שגורמת לי לחוסר חשק ולחוסר בטחון במיטה אבל זה משהו שמאוד מעיק עליי והלוואי והייתי יכולה להתייחס ליחסי מין כמו רוב האנשים. מאוננות אני מצליחה להינות אבל זה לא תחליף, מאוד חשוב לי להנות מיחסי מין עם חבר שלי. אני לא רוצה להאמין שאני לא נמשכת אליו יותר, כי מה זה אומר, שתמיד במערכת יחסים ארוכה יגיע השלב הזה בשבילי? אשמח לכמה טיפים, תודה.

שלום לך הלוואי והייתי יכולה לתת כמה טיפים פשוטים שיפתרו את הבעיה. אך כמו שאת מבינה את חווה משהו מאד מורכב והמיניות שלך עדיין לא מובנת וברורה לך. מצד אחד את חשה חשק ומשיכה ומצליחה להגיע לאורגזמה ומצד שני יש משהו שגורם לך כאב, חוסר תחושה , תסכול וחוסר בטחון נילווה. מה שאני הייתי מציעה לך הוא להגיע לטיפול אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמ/כת לשם אבחנה קודם כל של הסיבות למה שעוצר אותך במיניות, עבודה על פתרון הקשיים שלך והבנה מה מקור התחושות שאת מתארת ובהמשך אפילו הייתי מציעה טיפול זוגי מיני יחד עם בן זוגך. אשמח לסייע אם יהיו עוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות