התייעצות המשך

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/04/2019 | 06:56 | מאת: דפנה

שלום אפרת העתקתי את הודעתי הקודמת..... אגב, מאז הצליח לשים קונדום אך הזקפה נעלמת מהר ולא מצליח להחזיק אותה . בן זוגי בריא, לא עבר משבר. הקשר חשוב לו לפי דבריו ולפי מה שאני מרגישה. ניסיתי קצת לשוחח איתו בעדינות, ציין שזה לא קשור אלי, אך יחד עם זאת טוען שבקשר הקודם שלו לא היתה בעיה (אולי חושש להודות ? ואולי אכן לא היתה בעיה). ציין הסחות דעת אך לא הצליח לציין מה מסיח את דעתו... (מלבד עייפות ). הוא טיפוס מסוגר, ניסיתי לדבר על יעוץ חיצוני והוא די התחמק מלהגיב לזה. אני מניחה שזה לא יעבור לבד, עבר כחודש וחצי מאז ההכרות ללא יחסי מין מלאים. זה מתחיל לתסכל אותי ולהשפיע עלי . מה את ממליצה לי לעשות? להגיד באופן ישיר שצריך לפנות לאיש מקצוע ואין דרך אחרת ? ציינתי שאני מוכנה לעשות מה שצריך, במקרה זה לא יעזור שאני אגיע לפגישת ייעוץ לבד.. אני לא רוצה להלחיץ אבל גם לא רוצה שהמצב יימשך ללא תהליך פרקטי לפתרון הבעיה. תודה רבה ! וחג שמח --------------------------------- בחור גרוש בן 51,לא מצליח לשים קונדום, הזקפה נעלמת די מהר תוך כדי הניסיון , הוא מאוכזב. ניסיתי לדבר איתו , אמר משהו כללי שאני מרגישה שזה רק תירוץ... אני מרגישה שיש משהו שחוסם אותן, יש בינינו משיכה פיזית חזקה, אני מגיבה באמפטיות ובסבלנות. אנסה לפתוח את הנושא איתו שוב, אך אשמח אם תוכלי לציין את השערותיך והמלצותייך כדי שיעזרו לי בשיחה...

15/04/2019 | 07:13 | מאת: דפנה

אפרת, נראה לי חשוב לציין שמדובר בבחור מסוגר, מתקשה כרגע להביע רגש במילים. מתנהל בתחילת קשר באיטיות ובזהירות (לדבריו).

שלום לך ייתכן ומדובר בחרדה שהוא מתבייש להודות בה , בעיקר אם את אומרת שהוא בחור מסוגר. אולי עם הזמן ייפתח יותר.. אל תלחיצי אותו אך אם תראי שלאורך זמן הדברים לא משתנים את יכולה להציע לו בזהירות התייעצות עם מטפל מיני מוסמך.. היזהרי מאד מהבעת ביקורת.. היי מאד רגישה וזהירה כשאת מדברת איתו על כך. כאן למקרה הצורך או לשאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות