בן הזוג לא מסכים לבצע בין אוראלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/03/2019 | 22:44 | מאת: נגה

ביחד כבר שנה וחצי מתחילת הזוגיות ביצעתי כבקשתי מין אוראלי. גם אני ביקשתי אבל נעניתי בשלילה, בכל פעם נתן תירוצים אחרים (לא אוהב, יש ריח וכו). הלכתי להבדק מספר פעמים לגבי הריח ואין בעיה ( אני בהחלט לא מבחינה במשהו חריג אבל בהחלט כיבדתי והלכתי לבדוק) הזה המשכתי וביצעתי בעבורו מין אוראלי, מאהבה, רצון להעניק ובסופו של דבר גם מהתקווה שהוא יעשה עבורי בחזרה באחת מהפעמים אני רוצה להמשיך בזוגיות איתו אני אוהבת אותו ורוצה להתחתן איתו בעתיד אבל לא רואה את עצמי חיה עד סוף החיים ללא זה. הוא ירד בעבר רק פעמיים וטען שהוא לא אהב ולא מוכן אפילו לנסות. מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לעזור לי ולו להתגבר על זה? האם יש אפשרות בשלבים להנחות אותו או לגרום לו לרצות? חשבתי על קניית אביזר מין שמבצע את הפעולה של אוראלי אבל א. רוצה לתת לנו הזדמנות כזוג שהוא יעשה את זה ולא צעצוע מפלסטיק... ב. אולי הרצון שלי זה בעצם כדי לאמר לו ו"לאיים" עליו בצורה כזו או אחרת שאם הוא לא יבצע את זה אז אני אמצא דרך אחרת לקבל את זה

נגה שלום מביאה לך תשובה שכתבתי לשאלה דומה במדור הכל יחסים בלאישה . http://www.efratmanor.com/%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%9C-%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90/ בעקרון כשיש רתיעה כזו צריך לדבר עליה ולנסות להבין מה מקורה. בואי וראי מה העצות שנתתי בתשובתי המצורפת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

נגה שלום לא הצלחתי להעביר את הקישור לתשובתי אז כותבת לך כאן. בעקרון הרתיעה ממין אוראלי יכולה לנבוע מכמה סיבות, אולי נחשף לחוויה טראומטית שהיתה לא נעימה עבורו עוד לפנישהכיר אותך, אולי הוא מרגיש שאין לו מספיק נסיון ולא יודע איך לבצע זאת טוב לדעתו, ואולי הוא נרתע מהאזור עצמו ותופס אותו כ "מלוכלך" וקשה לו לקרב את הפה לאזור. אולי גם נרתע מריח או נוזלים ולכן מגיב בתגובות של חרדה והימנעות. הייתי מציעה לך לשוחח איתו על כך, לא לדרוש ממנו מין אוראלי אלא לשאול אותו באמפטיה אם יש לו קושי עם זה. במידה ויתקשה לענות לך, תמיד תוכלי לפנות לעזרת מטפל מיני מקצועי. מה שבטוח אם מסרב בכל תוקף ולא נעים או נח לו, בטח שלא תוכלי לאלץ אותו לעשות זאת, אלא מתוך הבנה, אמפטיה ודרכי נועם. ואולי הוא זקוק לעזרתך, הדרכה ממך, שתתרחצי קודם, איני יודעת מה, אבל תדעי זאת רק לאחר שתשוחחי איתו. המון בהצלחה ואני כאן במידה ויעלו בנושא שאלות נוספות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות