מעוניין לדכא את היצר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2019 | 05:09 | מאת: טל

אני בן 37, נשוי +3. מעוניין לדעת האם יש טיפול תרופתי או התנהגותי שיכולים לכבות את היצר המיני. היות ושנינו בקושי מקיימים יחסים וזה לא מפריע לאשתי. אני מתוסכל ולא מפיק הנאה מאוננות מלבד פורקן מתח ולא מתכוון לפתוח ברומן- אני פשוט רוצה להפסיק להזדקק למין. זה טורד את מנוחתי וללא החשק, אני מתאר לעצמי שיהיה קל הרבה יותר. האם ניתן לרכוש במרשם רופא כמובן, זריקות ''סירוס'' שנותנים לעברייני מין כדי לכבות היצר?

שלום לך נשמע שאתה מאד מתוסכל ממצב היחסים עם אשתך. ובחרת בפתרון מאד קיצוני לתסכולך. מציעה לך לנסות קודם פתרון אחר, כמו כמה שיחות עם מטפל מיני מוסמך או אולי כמה פגישות של טיפול זוגי מיני לפני שאתה מקבל החלטה שכזאת. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות