בררנות יתר ומשיכה מינית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2018 | 19:17 | מאת: ק

שלום אפרת, יש לי בעיה שדיי מציקה לי. אני אתייחס כרגע לנושא המשיכה בלבד ולסקס כל בחור שמתחיל איתי אני מסרבת לו זה עניין של שניות שמישהו ניגש אלינו ועד ההחלטה המהירה של לא לתת לו את הטלפון. הסיבה היא שהם לא מושכים אותי הרבה פעמים אני מריצה מבלי שארצה סיטואציות כמו אם זה אשכב? אם זה אתנשק? ועולה בי גועל. שוב, אני לא אדם שטחי , בחור וגבר זה מכלול דברים גם רגשיים לא פלקט. רציתי לשאול אותך אם אני מגיבה כך בגלל שפעם הייתי תמימה חשבתי שיוצאים עם מישהו ( שמתחיל ולא מכירים אותו קודם) אז קודם כל מדברים ולאט לאט מכירים ואולי מתאהבים ורוצים קרבה למשל חיבוק נשיקה.. כשבעצם המציאות היא לא כך, בכל אופן אצלי. וישר הם מקרבים אותי אליהם ורוצים לנשק ולחבק כשבקושי יש כלום ואולי בגלל שאני מרגישה כך כל הזמן כמו אונס. אז אני בודקת את המשיכה שלי לפני ונרתעת? איך יוצאים מזה? כי דוגמנים לא מתחילים איתי. אני רק ארמוז שבאופן לא מודע אצלנו במשפחה נגיד אמא וכל ששת האחיות שלה דיי נגעלות מכל אחד ואני גם כך. כלומר הן אומרות שאם לא הגבר שלהן, היה קשה להן מישהו אחר. הן גם לא היו יוצאות עם מישהו שגדול מהן בהרבה שנים ובקיצור המראה מאוד משחק תפקיד. גם אבא שלי מקפיד על נשיות ואסתטיקה אצל נשים. יכול להיות שבגלל זה אני כך? או שמשיכה זה משהו מולד? אני המון שנים לבד ואין לי חשק מיני ולא נמשכת . התנהגות כן עושה לי את זה. אבל לתת אמון ולהיקשר למישהו לוקח זמן וזה לא בא בד בבד עם המשיכה שלהם אליי. למה זה לא כך אצל אחרות? אין שום גבר שמדליק אותי

שלום לך נשמע שהקושי שלך להימשך לגברים הוא בעצם התוצאה או הסימפטום לדברים אחרים. את מתארת מסרים שקיבלת מאמך ואחיותיה על גברים, אולי גם על מיניות... ואלו כפי הנראה השפיעו עלייך. את גם מתארת קושי בכלל ביצירת קשר ונתינת אמון בגברים ובכוונות שלהם.. ובשל תפיסה זו או החרדה שאת חשה מגברים את מראש דוחה אותם ומפרשת זאת כחוסר משיכה. פחות מעניין אותנו מה קורה אצל אחרות, אך נשמע שאת מבלבלת בין כמה מסרים וקשה לך לצאת מהפלונטר-חרדה, משיכה, מיניות ויצירת קשר. מניחה שאת פונה כי הדבר מפריע לך וכי את רוצה בשינוי, אם כך הוא הדבר מציעה לך לבדוק את הבלבול הזה באופן יסודי. להערכתי נכון לך לפנות למטפל מיני מוסמך לשיחות כדי לבדוק מה מעכב ועוצר בעדך לממש את מיניותך וליצור קשר. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

02/01/2019 | 17:14 | מאת: ק

היי אפרת, לא ידעתי שקושי להימשך קשור לדברים. חשבתי שמשיכה מינית וחשק מיני זה יצר שטבוע בכולנו. ולכן לא כל כך הבנתיח מה לא בסדר איתי. אני כן יודעת עם כל הפרוייקט הזה של , " מי טו" וכל הגברים האלימים נגד הנשים שלהם וכל מה שקורה במדינה עם מין שכן יש לי בעיה. השבוע ראיתי תוכנית של רפי רשף "אינטימי" בו הוא ראיין את איילה חסון שממש החלה להוזיל דמעה והתרגשה וסיפרה שבגיל 12 השכן ניסה לנשק אותה עם הלשון ומאז לא יכלה להתנשק.. ונראה לי שעברתי כל מיני דברים שאכשהו חשבתי שזה ככה זה ולא לעשות ביג דיל ואולי בגלל זה יש לי חוסר אמון. אני לא אכתוב לך יותר מידי אבל היה פעם גבר שנגע לי ממש בחזה באוטובוס כשישנתי והייתי בהלם כשפתחתי את עיני וראיתי יד ולא הבנתי איך העביר אותה מהמושב האחורי ישר קפצתי כדי לתת לו סטירה ולראות מי זה אבל נעצרתי כי פחדתי שירביץ לי. חברתי שישבה לידי אמרה לי לא נורא. עצרתי את עצמי עד שהגעתי הביתה ופשוט התחלתי לבכות, סיפרתי לאימי וגם היא אמרה לי לא נורא אז נגע לך בציצי. יש עוד המון דברים שכמובן זה לא המקום כולל הדמות האבהית שלי.. ואני עכשיו מבינה את מה שכתבת.. שדברים השפיעו עליי ועל הרצון והתשוקה. תודה

מנהל פורום מין ומיניות