היעלמות תשוקה מינית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2014 | 17:47 | מאת: רוני

שלום, בעבר נטלתי תרופות נוגדות דיכאון במשך תקופה של מספר שנים. תופעות הלוואי לא הוסברו לי, ולאחר שהחלפתי רופא התברר גם שהתרופות נרשמו ללא צורך. את היעלמות הצרכים והחשקים המיניים ייחסתי לדיכאון שנטען שיש לי, אבל למרות שהדבר התגלה כטעות ולמרות הפסקתי עם התרופות לפני כ-5 שנים, התשוקה המינית לא חזרה. ממידע שקראתי נטען שזה לא אמור לקרות אחרי שמפסיקים לקחת את התרופות, אבל על גופי גיליתי שזה לא נכון. האם המצב יכול להיות הפיך? יש דרך כלשהי לטפל בזה?

שלום לך, תשוקה מינית אצל נשים היא דבר מורכב וחמקמק. גורמים לו דברים רבים ומשפיעים עליו גורמים שונים כמו מצב רוח, עייפות, שמחה, עצב, עומס, לחץ, יחסים עם בן הזוג ועוד. כמובן שידוע שתרופות אנטי דכאוניות מסוג מסויים עלולות להשפיע על ירידה בחשק, אך יכולים להיות גורמים נוספים מלבדן. את תולה את כל הירידה בחשק בתרופות, ואני הייתי מציעה לך לבדוק אם אולי תיתכנה עוד סיבות לירידה זו.במידה ותאתרי אותן שווה להתייחס אליהן ואלי לנסות להבין ולפתור אותן. במידה ותיתקשי לבדוק ולאתר זאת לבדך, את תמיד יכולה לפנות למטפל מיני מוסמך באיזור מגורייך אשמח לסייע בכל שאלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל: [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות