היעדר פנטזיות אצל אשתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/10/2018 | 18:32 | מאת: bob

שלום רב , אני ואשתי בסביבות גיל 40 , ביחד כ 20 שנים ומאוד אוהבים ,עברנו ולמדנו ביחד את כל נושא המיניות התפתחנו התנסנו וניסינו ביננו הרבה , לי אין בעיה לדבר על הפנטזיות שלי ואנחנו משתמשים בזה , אבל אשתי טוענת בנחרצות שהיא לא חובה פנטזיות בכלל, וכלל לא מצליחה לדמיין או להתרגש ביחסים כלשהם אם אדם אחר מלבדי ,האם זה הגיוני או שיש אפשרות אחרת כגון הדחקה או משהו נוסף?

שלום לך איני יכולה לדעת. כיון שאיני מכירה את אשתך ואת הרקע ליחסים ביניכם או למיניות ביניכם. אין הגיון בנושאים אלו. יש אנשים שיש להם פנטזיות על אחרים ויש כאלו שאין להם. אם היא אומרת לך שהיא מפנטזת רק עליך או מתרגשת רק ממך יכולות להיות שתי אופציות לדעתי, או שהיא אומרת לך את האמת, או שהיא חוששת שתשובה אחרת תפגע בך, או תכעיס אותך. או שאולי היא חשה לא נח או אשמה על הפנטזיות שלה. נתקלתי באנשים שאמרו לי שהם לא חווים פנטזיות... שהם פחות מדמיינים סיטואציות מיניות. יתכן וזה מה שהיא חווה. גם ההגדרה לפנטזיה שונה אצל כל אחד. גם לחשוב עליך ולצפות לסקס איתך בערב, זו יכולה להיות פנטזיה. אולי , אם חשוב לך לדבר על כך, אל תשתמש במילה זו אלא תשאל אותה מה היא מדמיינת שיקרה ביניכם. אולי אז תשמע ממנה דברים אחרים. יש אנשים שהמילה " פנטזיות" מאיימת עליהם. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות