בדיקת דם לאחר פוסטינור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/08/2018 | 15:56 | מאת: איתי

שלום אתמול אני וחברה שלי שכבנו ונוצר מצב בו נקרע הקונדום . לייתר ביטחון היא לקחה כדור פוסטינור , לצערנו אנו עדיין קטינים ולכן היא בחרה לא לספר לאמא שלה על מה שקרה . מחר יש לה בדיקת דם הורמונלית ואנו ממש מפחדים שזה יתגלה בבדיקה ? האם זה נראה בבידקה ?

שלום לכם, למיטב ידיעתי לא. אם אתם מחפשים כצעירים גורם אנונימי מוסמך להתייעץ איתו, אתם יכולים לפנות לדלת פתוחה באיזור מגוריכם. יש שם גם מתנדבים שיוכלו לסייע ואפילו רופא נשים. מאחלת לכם שהכל יסתדר. בכל מקרה כדי שלא יקרו מקרים כאלו בעתיד מציעה לחשוב על אמצעי מניעה. הכי קל להשיג בכל סופרפארם זה קונדום. כאן אם יהיו לכם שאלות בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות