בעית שפיכה מעוכבת בחדירה לאשתי .האם יש פתרון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/08/2018 | 09:24 | מאת: אבי

היי אני בחור בן 39.שנים שאני סובל משפיכה מעוכבת למרות שבצעירותי סבלתי משפיכה מוקדמת. הבעיה היא לרוב בזמן החדירה לאשתי , זה יכול להגיע לשעה וחצי תוך כדי שהאיבר לפעמים גם נופל. התחלתי טיפול של כדורי וירמקס ובעית הזיקפה יציבה, אך השפיכה עדיין מאוחרת ומתסכלת מאוד.אנו שוקלים להיפרד למרות כל האהבה המטורפת שיש לנו. האם יש פתרון לבעיה כזו? האם זאת בעיה פסיכולוגית של מתח ולחץ? או הרגל לאוננות מהעבר?

שלום לך שפיכה מעוכבת יכולה לנבוע ממספר גורמים, הידועים לי ביותר הם גורמים נפשיים, ובהחלט יכול להיות שלחצים, מתחים או אפילו חוסר ריכוז משפיעים עליה. ברב המקרים זה יושב על משהו עמוק ולפעמים לא מודע. איני יודעת בן כמה אתה ומה מצב בריאותך, גם זה משהו שחשוב לשים אליו ויתכן ויש לו קשר. . מעניין אותי גם לדעת מתי הבעיה הזו התחילה , האם בשנים האחרונות? בזמן האחרון? או קודם? ובאיזן תקופה בחייך? יש המון פרטים שנכון לבדוק כדי להבין מה מקורותיה. במידה ומקורותיה נפשיים נכון להגיע לטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך, כדי להבין יותר לעומק מה עוצר אותך. בכל מקרה, לפני החלטה להיפרד במיוחד עם האהבה המטורפת שקיימת ביניכם לדבריך, מציעה קודם כל לבדוק מה עוצר אותך, מאמינה שניתן לטפל בכך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

21/08/2018 | 07:07 | מאת: אבי

היי. אני בן 39, מצב בריאותי תקין. הבעיה החלה כבר לפני שנים (כ7 שנים ) בזוגיות קודמת וכושלת , ללא מגע מיני כמעט עם בת הזוג הראשונה. מאז הרגלתי את עצמי לאונן במקום לשכב, היום אני נלחץ והראש לא מרוכז בהנאה אלא רק בלהצליח לספק ולרצות את בת זוגי. אני מניח שהלחץ והמתח בנוסף להרגל אוננות חזקה הוא זה שגורם לי לגמור לאחר שעה +

מנהל פורום מין ומיניות