פטיש לכפות רגליים,בעיקר עם לק אדום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/06/2018 | 20:24 | מאת: רוני

היי אפרת. אני בחור בן 28 עם זוגיות של מעל 6 שנים,אני נמשך לכפות רגליים של נשים וצופה בפורנו בעיקר של כפות רגליים.אני כל כך רוצב לשתף את בת הזוג אך לא יודע איך לעשות זאת ומתבייש מאוד. רמזתי לה לא מעט פעמים אבל אני לא חושב שהיא מבינה אותי.. א.האם זה תקין שזה הדבר שהכי מושך אותי? ב.זה עלול להפחיד את בת הזוג ?או לגרום לה לחשוב שאני מוזר או משהו כזה? תודה,רוני.

שלום לך בתור התחלה אין לך סיבה להרגיש רע עם משיכתך לכפות רגליים. כל אחד נמשך לדברים אחרים, אוהב חלקי גוף מועדפים או מעדיף סיטואציות מיניות אחרות. נשמע שאתה מאד מתבייש במשיכתך זו, וחש שאולי חברתך תיבהל ולא תקבל אותה, אותך וזה אולי מה שיקבע את עתיד הקשר שלכם, אתה שם על כך המון משקל. . לדבריך היא איתך שש שנים ואני בטוחה שיש בסיס מאד חזק ויציב לקשר שלכם והרבה דברים שבגללם היא אוהבת אותך ונמצאת איתך. ודבר זה הוא לא הדבר היחיד שקובע מי אתה או צובע את כולך בעיניה. חושבת שאולי נכון לך לשתף אותה לאט לאט ולא בבת אחת אם אתה חושש מכך. יתכן ונכון שתתחילו לשוחח על פנטזיות ולשתף זה את זו בהם ואז לאט לאט תוכל לשתף בעדינות. חבל שתרגיש שאתה מחזיק סוד כל כך גדול מבת זוגך ושתשים עליו משקל כל כך כבד. אתה גם אולי יכול להיות מופתע מהתגובה המקבלת שלה. בכל מקרה , שווה שתתחיל לשתפה לאט לאט באמצעות שיחה על פנטזיות ותחוש את השטח בעדינות. זה משהו שהוא חלק ממך וחשוב לך, ולא חושבת שאתה צריך להתעלם ממנו. מאחלת לך הצלחה וכאן אם תצטרך בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות