אורגזמה נשית עם בן זוג ועם עצמי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2018 | 01:37 | מאת: יובל

היי, אני בת 21 ועדיין לא חוויתי אורגזמה עם עצמי ועם בן זוג. אני חווה אורגזמה רק כשאני משתמשת בוויברטור. אני לא חושבת שהעניין הוא בבני הזוג שהיו לי, אלא בעצמי, הרי אם הייתי מצליחה לגמור עם עצמי המצב היה שונה. אני מרגישה שהרגלתי את עצמי לעוצמה חזקה מאשר אצבע או לשון לצורך העניין והכל נעים לי אבל אני לא מצליחה להגיע לשיא ואני משתעממת אחרי 3 דקות. אני רוצה להגיע לאורגזמה עם הבן זוג שלי נטו בעזרתו ואני לא מצליחה, זה מתסכל. מה אפשר לעשות?

שלום לך, אכן כפי שאת מציינת היכולת שלך להגיע לאורגזמה היא דרך התנהגות נרכשת. מתוך הרגל ההתנהגות שפיתחת, התרגלת להגיע לאורגזמה בעיקר באמצעות ויברטור. ונכון, עוצמתו של הויברטור אכן חזקה יותר גם ממגע יד ואפילו ממין אוראלי. מה שאני מציעה לך בתור התחלה הוא לנסות לעשות קצת שינוי בהרגלי האוננות שלך עם עצמך ולנסות להשתמש בידייך ולא בויברטור ולחקור איך אולי תוכלי גם בדרך זו להגיע לאורגזמה. כשתכירי עוד דרך , תוכלי גם להנחות את בן זוגך איזה מגע, היכן ובאיזה עוצמה את זקוקה ותרחיבי את הדרכים בהם את יכולה להגיע בהן לאורגזמה. הכל כאמור, שינוי של הרגלי התנהגות.. זה יכול לקחת קצת זמן, אך זה אולי יכול לעזור לך ולשנות משהו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות