אורגזמה.....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/04/2018 | 21:50 | מאת: תמי

שלום אפרת אני בת 45 . יוצאת עם בחור נחמד כשבוע וחצי. יוצא לנו להיפגש כמעט מידי יום ולזמן ארוך. הניסיון המיני שלי ממש קצר, ולצערי עד עתה לא מצליחה לחוות אורגזמה (לבד מצליחה לעיתים ,אך היא לא עוצמתית). אני מאוד מתוסכלת, מרגישה שאני מעייפת אותו לשווא.. לא יודעת איך לכוון את בן הזוג. הוא מתוסכל מכיוון שמרגיש שהוא לא מצליח . אני נמשכת אליו, ומניחה שהוא נמשך אלי (בכל הפעמים ששכבנו הצליח להגיע לאורגזמה ). הקושי שלי בקשר הוא שאני מצפה שהוא יביע במילים והוא לא עושה זאת. למשל שיגיד שהוא נמשך אלי וכד'. אני מבינה שאנחנו ממש ממש בתחילת הקשר ושלוקח לו יותר זמן להתחבר. האמת שלא סיפרתי לו שהניסיון המיני שלי קצר ואני תוהה אם עלי לשתף אותו בזה כבר עכשיו.... לא מרגישה בנוח עם זה , הייתי מעדיפה לא לשתף. מה עלי לעשות כדי לחוות אורגזמה ? האם לעדכן אותו בניסיון המיני הקצר ? תודה

שלום לך, את מעלה כאן שני נושאים מרכזיים, האחד הקושי שלך להגיע לאורגזמה והשני הוא הניסיון המיני המועט שלך. בתור התחלה כדי להסיר מחסומים, למנוע תסכולים וליצור יותר הבנה וקירבה ביניכם הייתי מציעה שדווקא כן תשתפי אותו בעובדה שנסיונך המיני מועט. נראה לי נכון גם שתשתפי אותו בקושי שלך להגיע לאורגזמה גם לבדך.כבר תסירי גורם מתח מרכזי ביניכם. נכון גם שתשתפי אותו בכך שאת היית מאד רוצה שיבטא את משיכתו אלייך במילים ואולי נכון שגם את תבטאי את משיכתך אליו במילים. לגבי הקושי שלך בהגעה לאורגזמה, נשמע שאת צריכה עוד להכיר את גופך ואת בשלבים של גילוי מיניותך קודם כל עם עצמך. ברור שאם את לא מכירה את גופך ולא יודעת איך להגיע לאורגזמה לבדף לא תוכלי גם לכוון אותו איך לענג אותך, כי אינך יודעת מה את צריכה. לגבי איך להכיר את גופך ולהתחבר אל מיניותך, מציעה לך אולי להגיע למספר שיחות אצל מטפלת מינית מוסמכת ... יתכן וחסר לך מעט מאד ואולי אפילו ידע והכוונה קלה כדי להגיע לשם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות