יחסי מין יבשים בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/04/2018 | 19:54 | מאת: מאיה

שלום רב , בת 31 , רציתי לברר לגבי יחסי מין יבשים , הייתי בזמן מחזור ועם תחבושת וקיימנו יחסי מין יבשים אני הייתי עם בגדים והוא היה עם תחתון ומכנס דק , בעת הגמירה פלט זרע דרך המכנס , וגם על היד שלי ,לאחר מכן שטפתי את היד בסבון וניגבתי את האיזור האינטימי שלי ...האם יש סיכוי להיריון ..פשוט אין לי ידע בנושא הזה ואשמח שתשיבי לי ..תודה מראש

שלום לך בעקרון בזמן מחזור לא ניתן להיכנס להריון, אלא בזמן ביוץ. מעבר לכך ניתן להיכנס להריון בזמן ביוץ כשזרע חודר לנרתיק האישה. כאן גם לא היתה חדירה זרע לנרתיק וגם היית במחזור אז לא נשמע שיש בכלל סיכוי להריון. במידה ואת רוצה למנוע מעצמך דאגה ממליצה לפנות לרופא נשים ולברר על אמצעי מניעה מתאימים. כדי למנוע ממך דאגות ומתחים שלא לצורך לעתיד. תמיד גם תוכלי בהמשך להתייעץ כאן במידת הצורך , אשמח לסייע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www/efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות