היעדר אורגאזמה אצל אשתי וסגירות בנוגע לחיי המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/02/2018 | 20:26 | מאת: רועי

שלום רב, אני בן 35 ואשתי בסביבות גילי. אנחנו נשואים וביחד כבר 12 שנה. אני ואשתי לא היינו עם נסיון מיני לפני שהכרנו. אנחנו מקיימים יחסי מין כמה פעמים בחודש וההרגשה שלי היא שהכל מאוד מכאני ומשעמם. אשתי מעולם לא חוותה אוראזמה ובשנה האחרונה הרגשתי שזה יותר מטריד אותה מבעבר אם כי לא הייתי אומר שזה טורד את מנוחתה יותר מכמה דקות לאחר שאני גומר. לאחרונה רכשתי ויברטור והשתדלתי לבחור בדגם "כמה שפחות מאיים" כלומר בעל רטט לגירוי הדגדגן ללא חדירה. כשסיפרתי לאשתי על כך רגע לפני שהתחלנו לקיים יחסים היא ממש התחלחלה. מבחינתה זה היה צריך לבוא ממנה ו" יש לה הרבה יותר צרות בחיים כרגע מאשר הדאגה לא לגמור"ו" קניתי את זה בשבילי ולא באמת בשבילה" אני מרגיש שהיעדר הנסיון ומגוןן ההתנסויות של שנינו בצירוף חוסר פתיחות לעניין מצידה , מאוד מעיבים על חיי המין. מבחינתה יחסי מין הם עניין של דקות ספורות, היא נהנית חלקית, אולי מאחר והיא לא מכירה משהו אחר ואני מחפש בסקס דרך להתקרב אליה, לענג אותה ואני מרגיש שזה ממש לא חשוב לה מספיק. ענייני הבית, גידול הילדים ושלל הדאגות מעסיקים אותה ובקיצור זה ממש לא מספיק חשוב לה כפי שזה חשוב לי. הכי טוב שהיא מוכנה זה לנסות דרך מין אוראלי שלא מסב לה מספיק הנאה. מאז תקרית הויברטור אני ממש מתוסכל וחושב שהגישה שלה לעניין מאוד ילדותית ומבוהלת שלא לצורך. איך ניתן בכלל לנסות לגשת איתה לעניין? הנסיונות שלי לדבר איתה על הנושא (טרי) נתקלו בחומה של ביטול החשיבות של העניין בלי מוכנות לשמוע.

שלום לך נשמע מדבריך ששניכם הגעתם לא רק עם חוסר נסיון מיני למערכת הזוגית בה אתם נמצאים, הגעתם גם עם חוסר ידע ואולי עם הרבה חסמים רגשיים מסביב למיניות. יש הרבה סיבות לכך שלאשה קשה להגיע לאורגזמה.. וגם כאן, האם רק איתך אינה חווה אורגזמה? האם מעולם לא חוותה בכלל אורגזמה? או שלבדה היא מסוגלת? זאת שאלה גם בכלל אם שניכם מסוגלים לדבר זה עם זו על הדברים האלו, על מיניות, על מה נכון ומתאים לכם.. על פנטזיות... לפי הצורה בה הכנסת את הויברטור למיטה אני מניחה שלא. ויברטור הוא משהו ששווה לבדוק קצת את העמדה לגביו גם אצל נשים וגם אצל גברים לפני שמכניסים אותו למיטה... אולי גם הויברטור היווה עבורה איזה שהוא שיקוף ללחץ שלך שתהנה יותר ותגיע לאורגזמה, איני יודעת , והדבר האחרון שאורגזמה צריכה הוא לחץ. אך מה שברור זה שאלו דברים שנכון לדבר עליהם ביניכם יותר לעומק ויתכן שאתם נבוכים מלדבר על זה, מתביישים, לא פנויים, או שאין לכם את הכילים. ולכן הסקס מרגיש שגרתי, מכאני ומשעמם כי זה משהו שאתם לא מאד מתעסקים בו, או חושבים עליו או נותנים לו מקום שבו יוכל להתפתח, לגדול ולהשתנות בקשר. מניחה שכל עוד לא ייבדקו לעומק המעצורים של אשתך במיניות, יקשה עליך לדבר איתה על כך.. כי באמת משהו שם עוצר אותה. מה שהייתי מציעה לשניכם הוא לבוא למספר שיחות של טיפול מיני זוגי , כדי להתחיל להניע את התקשורת המינית ביניכם, משם לדעתי דברים יכולים רק להיות יותר טובים ואולי גם להשתנות. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות