כאבים חדים באמצע יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2018 | 13:49 | מאת: כאבים חדים באמצע יחסים

היי. (בת 18)אני וחבר שלי קיימנו יחסים ביום שישי ובאמצע פשוט התחיל לכאוב לי הבטן ממש חזק , לא יכולתי לזוז כאב לי בבטן התחתונה צד ימין , עכשיו אני מרגישה יותר טוב אבל עדיין כאוב לי למטה יש עוד קצת קושי בתנועה וקשה לי להשתין , התחיל לרדת לי דם מאיבר המין . אני בלחץ , מה זה? וישלי עוד שאלה. עד כמה פעמים מותר לקחת פוסטינור? אני וחבר שלי קיימנו יחסים והוא הכניס את איבר המין שלו לכמה שניות בלי קונדום וכבר לקחתי פעמיים פוסטינור . מה עלי לעשות?

שלום לך נשמע לי שנכון שתלכי להיבדק אצל רופא נשים. אני לא יכולה לדעת במה מדובר. נכון גם שתקבלי אמצעי מניעה ותשתמשי באמצעי מניעה שמתאימים לך כמו גלולות או קונדום כי פוסטינור זה ממש לא אמצעי מניעה ועדיף לא להשתמש בו באופן קבוע. אם תשתמשי באמצעי מניעה זה גם ירגיע את החרדות שלך ואת המתח.חבל שתרגישו כך אחרי כל פעם שאתם מקיימים יחסי מין. את מאד צעירה ולכן מציעה לך לפנות ליעוץ וקבלת מידע גם ב" דלת פתוחה" באזור המגורים שלך, יכולה גם טלפונית והיעוץ הוא אנונימי. אני כאן ומוזמנת אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות