גודל איבר המין האם תקין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/09/2017 | 18:30 | מאת: משה חנניה

שלום רב, אורך הפין שלי כאשר הוא רפוי הינו כ-2 ס"מ לכל היותר. כאשר רפוי אך מתוח הינו כ-7 ס"מ. כאשר בזיקפה כ-14 ס"מ. כל המידות הינם מבסיס הפין. אני בן 24 ואני סובל מעודף משקל (כ105 ק"ג) ונלקח בחשבון שהשומן מסתיר את הפין, מידות אלו היו גם שלא היו שומנים והייתי עם משקל נמוך. אין לי בעיה עם גודל הפין בזקפה. השאלה שלי היא לגבי גודל הפין במצב רפוי, האם זה תקין? כמו כן לא מעט קורה שהפין" נכנס" פנימה (כמו ראש צב) וזה מפריע לי. בעיקר בפעילות גופנית). אודה לעזרתכם.

שלום לך, , אתה מתאר איבר מין בגודל סטנדרטי. פעמים רבות יש הבדל בין גודל איבר המין ללא זיקפה לאיבר מין בזיקפה. וכפי שאתה מתאר אתה סובל מעודף משקל ויתכן שאיבר המין נראה לך קטן כי כפי שאמרת בדבריך, כי השומן באזור הבטן מסתיר אותו. יתכן ומה שאתה מתאר קשור לעודף המשקל שלך. שווה אולי להתייעץ עם אורולוג אם אתה מודאג. להערכתי אין סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות