יחסי מין אנאלי עם פיסורה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/07/2017 | 16:12 | מאת: מיטל

שלום וברכה. יש לי בן זוג כבר 3 שנים ולאחרונה כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מבקשת ממנו מין אנאלי אבל הוא לא מוכן לנסות מכיון שאני סובלת מפיסורה והוא טוען שזה מאוד יכאב לי. האם שווה לי לבקש בכל זאת לנסות או שזה באמת מסוכן עם פיסורה. ואם כן מה אפשר לעשות כי אני מאוד רוצה להתנסות בזה. תודה ויום טוב.

שלום לך איני רופאה, אך ממה שאני יודעת פיסורה זה דבר מאד כואב. שווה להתייעץ עם גורם רפואי. אך על פניו.. רק מהמקום של אם בכלל תהני מזה.. נראה לי שעדיף לוותר ושבן זוגך צודק. אבל ליתר בטחון שווה שתתייעצי עם רופא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות