גומר מהר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/02/2014 | 13:35 | מאת: ירון

שלום, אני בן 30 מזה כמה שנים שאני סובל משפיכה מהירה.. מאוד מהירה.. לפעמים אפילו לפני החדירה, ואם כבר יש חדירה, אני גומר תוך כמה שניות.. אני ממש מתוסכל ונואש.. לא היתה לי מערכת זוגיות כבר כמה שנים, רק מהפחד מלהגיע למצבים אינטימיים ולאכזב את הבחורה שאני רוצה. יש לציין שבעברי הייתי פעיל מינית, ולא היתה לי שום בעיה. היתה לי שליטה מוחלטת על השפיכה.. זה יכל להיות גם חצי שעה- שעה.. מה אפשר לעשות?? בבקשה תעזרי לי. אני ממש רוצה זוגיות, ולא יודע איך לצאת מהמעגל הזה. תודה מראש!

ירון שלום, הפחד הזה שאתה מדבר עליו להגיע למצבים אינטימיים ולאכזב יש לו שם- הוא נקרא " חרדת ביצוע"... חרדה היא כלי הרסני בכלל וביחסי מין בפרט... כשזו נמצאת היא עלולה להשפיע על השפיכה, על חוסר יכולת להתרכז והיא יוצרת מעגל שמזין את עצמו ומרחיק אותך מבחורות ומקשרים אינטימיים. מה שצריך לעשות עכשיו הוא לשבור את המעגל- לסייע לך ללמוד איך לצאת מהחרדה הזו, להירגע ולחזור לשלוט בעניינים ובשפיכה. ואפשר לעשות זאת אם רק תרצה! מה שהייתי מציעה לך ונראה לי נכון עבורך כרגע הוא שתפנה למטפל מיני מוסמך באיזור מגוריך למספר שיחות כדי לטפל בעניין. מדובר בשילוב של סימפטום גופני עם חרדה . אם רק תרצה תוכל לצאת מהמעגל הזה שאתה לכוד בו. אשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת ניתן ליצור איתי קשר במידת הצורך ל 054490577 או למייל [email protected] שבוע טוב www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות