בעיות בסקס עם החבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/02/2014 | 15:36 | מאת: דנה

היי, אני בת 25, אני גרה עם חבר שלי כמעט שנה, ואנחנו ביחד שנתיים+. בזמן האחרון תדירות הסקס ביניינו היא פעם בשבוע אם בכלל. אני בחורה מאוד מינית, מאוד פתוחה בנושא ולא מתביישת לדבר על זה. וכאמור פעם אחת בשבוע ממש לא מספיקה לי. אני תמיד מנסה ליזום סקס ויורדת לו בכל הזדמנות. לפעמים זה מוביל לסקס ולפעמים לא. כשהפעם הזאת סוף סוף מגיעה, הוא מאוד חרמן וגומר יחסית מהר. אין לו סבלנות למשחק מקדים והוא גם לא מבין את הטעם. אני מצידי ממש לא חרמנית תוך כדי (כי הוא לא דאג לזה) ורק מחכה שהוא יגמור כבר. הוא לא אוהב לנשק אותי בכל הזדמנות, ואם כן זה עם שפתיים סגורות, בלי לשון. זה מרגיש כאילו אני מכריחה אותו. כשאני יוזמת איתו שיחה בעניין הוא אומר שהוא ישתדל לספק אותי ולהיות יותר סבלני לסיפוק שלי. אבל זה לא קורה. הוא נסגר ונהיה אדיש לנושא, ולא משנה כלום. בנוסף, לפני כמה זמן התפתחה ביניינו שיחה בנושא, ואיכשהו הוא הגיע לזה שאני לא עושה לו את זה תמיד. רק כשאני לובשת בגדים מסויימים. ושאני צריכה להתאמץ כדי להיות סקסית בשבילו (חשוב לי לציין שאני נראת טוב, מתאפרת, מטפחת את עצמי, ותמיד מתלבשת בהתאם). זה מאוד העליב אותי כי מבחינתי הוא עושה לי את זה גם כשהוא שוטף כלים עם טרנינג.. מאז שהוא אמר את זה אני קצת אדישה אליו, שלא לדבר על זה שממש אין לי חשק ליזום סקס. אני יודעת שהוא אוהב אותי. בזה אין לי ספק. בהתחלה היה לנו סקס מטורף והוא השתפר מרגע לרגע. אבל עכשיו, כשאנחנו גרים ביחד הוא אפילו לא מסתכל עלי כשאני יוצאת מהמקלחת ערומה.. אני חושבת על עתיד איתו אבל מפחדת מהמחשבה שזה ישאר ככה ואפילו יחמיר. מה לעשות כדי להחזיר את זה למצב האידיאלי?

שלום לך, קורה כאן משהו שהוא לא ברור לך. התנהגותו המינית של בן זוגך, הצורך שלו בסקס, מה העדפותיו- לא ברורים לך. כשאת מנסה לדבר איתו את מקבלת תשובות שגם הן לא פשוטות לך ואולי ,גם כאן ,לא מובנות לך עד הסוף. נראה שהקושי ביניכם הוא קודם כל לדבר. הבסיס לכל דבר שמטריד בזוגיות בכלל ובמין בפרט, הוא לדבר ולנסות להבין מה הבעיה ואז לנסות לפתור אותה יחד. אך כאן נשמע שאת מאד רוצה לדבר ולנסות לפתור ובן זוגך מעדיף להשאיר את המצב כמו שהוא. כשיש דברים שמפריעים ולא מדברים עליהם הם עלולים ליצור תסכול, פגיעות וכמו שאת כבר מתארת ריחוק ואפילו אדישות. מסלול שהוא מאד לא בונה עבור הקשר. במידה וקשר זה חשוב לך, אולי נכון לכם להגיע למספר שיחות הכוונה ויעוץ אצל מטפל מיני וזוגי כדי לדבר על הדברים או ללמוד איך לעשות זאת. ברור שמשהו השתנה מאז שעברתם לגור יחד ושחייבים לדבר על כך. אשמח לסייע וניתן לפנות אלי במידת הצורך אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת טלפון 0544905773 או מייל [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות