האיבר צונח בזמן הסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/03/2017 | 18:02 | מאת: צעיר

שלום, אני בן 19 יש לי חברה כבר 4 חודשים אנחנו שוכבים ללא קונדום עם גלולות לאחר בדיקה כמובן. הבעיה שלי היא כזאת, אני יכול לקבל המון זקפות ביום, לקבל זקפה מכול דבר שקשור אליה. אבל אני לפעמים מרגיש שזאת זקפה קלה ולא חזקה נורא, אך מספיקה לחדירה. יש פעמים שהזקפה מאוד חזקה אבל פחות קורה. אנחנו מתחילים לשכב ועוד באמצע הסקס לפעמים אחרי 10 דקות, לפעמים אחרי דקה שתיים אפילו. אני מרגיש או שהחשק ירד או שהוא נעלם לגמרי והאיבר צונח. לפעמים אפילו במשחק המקדים זה קורה. לעיתים אנחנו מצליחים להחזיר את זה. לפעמים לא. אני מאמין שאלו הסחות דעת קטנות, כמו הורדת בגדים שמסתבכת, או רעש, או מכה שהיא מביאה לי בטעות כול מיני דברים שפתאום הופכים אותי לאדם צלול. זה מאוד מאוד מסתכל להתמודד עם זה בגילי. בעקבות כול המקרים האלו מתפתח אצלי חרדת ביצוע די חזקה, ויש ימים שמרוב לחץ ותסכול בקושי להגיע לאקט עצמו אני מצליח, זה פשוט נופל לפני..

שלום לך נשמע שסך הכל התפקוד שלך ברובו תקין. עם זאת, אתה מאבד ריכוז מאד מהר בגלל דברים קטנים ואז יש ירידת חשק או איבוד זיקפה לדבריך, הנקודה כאן איך אתה מרגיע את עצמך בשלב זה ולא נכנס ללחץ. מפסיק לחשוב וחוזר להתרכז ולהיות עם הגוף. אחד מהדברים שעוזרים זה פשוט לקחת כמה נשימות עמוקות, אולי לחשוב על משהו שמדליק אותך , אולי פנטזיה ולר לחשוב על " הביצוע" כן מצליח או לא מצליח כי זה מה שמכניס לחרדה. תזכור שהמטרה שלך היא להנות מהכל, מכל המגעים וממה שקורה ולא לבחון את עצמך על מדד ביצועים והצלחות אלא הנאה וחיבור לגוף. זכור שהכל תקין פיזית איתך ומה שאתה צריך זה רק למצוא דרכים להרגיע את עצמך. ואז הכל יהיה בסדר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות