עזרה בבקשה!! בדיקות pcr std פרטיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/02/2017 | 20:40 | מאת: חזי

קיבלתי אבחנה ממעבדה פרטית שאני נושא את החיידקים הבאים: mycoplasma hominis ureaplasma urealyticum אני מעוניין לטפל משום שחברה שלי רגישה ממש לזיהומים כאלה איזה אנטיביוטיקה צריך לקחת לשני החיידקים? באילו מינונים? האם ניתן בסוף הטיפול לגשת לבדיקת pcr נוספת לבדוק שהחיידק נעלם? בבקשה תענו אני בלחץ מזה נ.ב מחר מבצע תרבית שתן רגילה לראות אם יש תאי דם לבנים

שלום לך איני רופאה ולכן לצערי איני יכולה לסייע בשאלותיך. מציעה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. או בפורום רפואי אחר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efrat_manor.com

מנהל פורום מין ומיניות