אי קיום יחסי מין עקב אי זקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/01/2014 | 17:46 | מאת: אורית

שלום לך.אני נשואה זה 16 שנה ובשנתיים האחרונות בעלי סובל מחוסר זקפה ולפיכך הפסקנו לקיים יחסי מין.לאחרונה התחיל להתחבר לצאטים בעלי אופי מיני שבו הוא מפרט את הפנטזיות שלו.מבחינתי אני מרגישה נבגדת והוא טוען שזה נובע מכך שאיננו מקיימים יחסי מין.לצערי הוא אף פעם לא דבר איתי על כך.בקיצור יש לנו בעיה גדולה ואני מבקשת את עזרתך ביעוץ

אורית שלום, בראש ובראשונה אני שומעת שהבעיה המרכזית כאן היא חוסר התקשורת בינכם. אינך יודעת מה בדיוק מטריד את בעלך ומה קורה איתו, ובטח שאת לא יודעת מה ההעדפות שלו בשלב זה ואיך להתקרב אליו. איני יודעת עד כמה המצב גם מפריע לבעלך.כשבין בני זוג אין תקשורת בכלל או תקשורת מינית בפרט, פעמים רבות קשה לייצר קרבה ואינטימיות. וכאן את מתארת מצב של קושי לא מדובר שמביא אתכם בכלל להימנע מיחסי מין. נשמע גם שזה מאד מפריע לך ושאת די לבד עם זה. דבר ראשון שווה שתבדקי אם את מצליחה ליזום שיחה עם בעלך בנושא, אם יגיב בחוסר רצון מוחלט לדבר על כך, אז ממליצה לפנות ליעוץ מקצועי. במקרה זה יכול להתאים טיפול זוגי מיני בו ניתן לבדוק מה הקשיים ולעבוד על התקשורת והקרבה ביניכם. גם אם בעלך בשלב זה לא יסכים לדבר על כך, נכון אפילו לך שתתחילי לבד כדי להתמודד עם קשייך. מוזמנת ליצור איתי קשר למייל ואשמח לסייע לך יותר. המייל שלי: [email protected] והטלפון במידת הצורך: 0544905773. בברכת יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות