שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/01/2014 | 18:45 | מאת: חסוי

אני מרגיש עייפות עצבות וחולשה לאחר פליטת זרע כל בדיקות הדם וההרומנליות תקינות מה יכולה להיות הסיבה להרגשה זו?

שלום לך, ישנה תופעה כזו, אמנם היא עדיין לא ממש נחקרה באופן מקיף. התופעה מוכרת בספרות הרפואית כ"תסמונת המחלה הפוסטאורגזמית‭.POIS תחושת מחלה אשר מופיעה מיד לאחר הפורקן המיני והולכת ומחריפה. היא פוגעת באופן קשה באיכות החיים של מי שלוקה בה. מדובר בתופעות כמו כובד בראש, דיכאון, חוסר רגש וחולשה בחזה, חולשה כללית בגוף ובעיקר ברגליים, וחוסר יכולת לחשוב בבהירות, עד כדי כך שאני מתקשה לתפקד.ממש אנשים שחשים כאילו חולים במחלה רגילה.. פעמים רבות יכולים לראות סימפטומים אלו כפסיכולוגיים. מה שמומלץ לעשות במקרה זה הוא לתת גברים שמפתחים מחלה של ממש ניתן לתת מגוון טיפולים נגד התסמינים השונים, החל בשינוי תזונתי ועד סטרואידים וכדורים נגד דיכאון. בברכת יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות