בדיקות איידס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/12/2013 | 00:54 | מאת: אלמוני

אמורים להיבדק לHIV כעבור 7 שבועות מקיום אקט מיני - בוא נגיד אפילו 3 חודשים (כפי שהמליצו בעבר), אולם ידוע לי שישנם חריגים; עד כמה חריג מצב שבו רמת הנוגדנים לHIV הינה קטנה מכדי להיות מאובחנת בבדיקת קומבו או בבדיקות דם באופן כללי בפרק הזמן הנ"ל, וניתן להבחין בהם רק כעבור חצי שנה? כמו כן, האם ניתן לעשות בדיקת זרע (גם אם לא במימון קופ"ח) והאם ודאות האבחון בבדיקה זו גבוהה יותר?

שלום לך, מציעה לך לפנות לקו החם של הועד למלחמה באיידס. הם יספקו לך את כל התשובות והמידע שאתה זקוק לו. מאחלת לך יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

24/12/2013 | 00:34 | מאת: אלמוני

מנהל פורום מין ומיניות