קצת מיואש..

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/12/2013 | 22:01 | מאת: פלוני אלמוני

בן 24 אני בזוגיות מדהימה חמה ואוהבת כבר שלוש שנים הבעיה התחילה בערך לפני שנה וקצת זמן קצר אחרי שנחתנו בהודו לטיול משותף של חצי שנה, בת הזוג שלי הפסיקה לרצות לקיים יחסי מין יש לציין שכשהיו היו נפלאים ומספקים בכול הרמות בעלי משחק מקדים רחב ומהנה וחיבור מנטאלי ורוחני עוצמתי כמובן לא אוכל אלא לתאר את חוויתי שלי אבל ההרגשה שלי היא שזו היתה ההרגשה גם מהצד השני.. ולמרות זאת באופן הדרגתי אך מורגש היא הלכה ונסגרה עד שפסקה בינינו התשוקה כלל.. לבסוף אחרי שיחות, עידודים, כעסים, תסכולים, ריבים ושתיקות רבים מספור: הודתה שהיא מפחדת ושאין לה מושג למה.. אני מצידי כבר מתוסכל מאוד וקשה לי לחשוב על הנושא בראש צלול ללא תחושת אכזבה עצב וחוסר ביטחון או במילים אחרות מיואש מאוד.. אשמח לעיצה

שלום לך, אני שומעת את תסכולך וקשייך. אני שומעת גם שלא כל כך ברור לך מה בדיוק קורה לחברתך ומה עובר עליה. קרה לחברתך משהו שאו קשה לה לשתף אותך בו, או שהיא עצמה אינה מבינה. טוב שניסית לבדוק איתה ולדבר איתה, אך אולי העניין נמצא כבר במקום בו זה מעבר לשיחות ביניכם ותזדקקו ליעוץ מקצועי. איני יודעת האם גם בת זוגך חשה לא טוב עם המצב והאם גם היא היתה רוצה לשנות אותו. במידה וכן, נכון שתלכו לטיפול זוגי מיני לשם בירור הפחד הזה שהיא חשה ולנסות להבין מה בדיוק השתנה במערכת היחסים המינית שלכם. אשמח לסייע בכל דבר בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת 0544905773 www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות