קשיים לגמור בגלל תרופה נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/10/2013 | 14:48 | מאת: לילך

שלום, התחלתי טיפול נגד הפרעת הכילה (אכלנית כפייתית) ע"י פלואוקסטין פריזמה במהלך לפני שבועיים ועדיין לא הרגשתי שיפור שמצב רוח או במחשבות טורדניות אבל זה נורא השפיעה על המיניות שלי. אני יודעת שזאת אחת מהתופעות לווי אבל רציתי לדעת האם יש דרך לנסות שלא ישפיע כל כך על זה. (זה מכפיל ב100 את הזמן שלוקח לי להצליח לגמור אם אני מצליחה בכלל...)

שלום לך, ממליצה לידע את הרופא המטפל על תופעת הלוואי הזו. אולי יש תחליף שישפיע אחרת? אולי שינוי במינון.. אך רק לשיקולו לעניות דעתי. מאחלת לךש בוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות