מונשם בבית

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

28/03/2013 | 15:28 | מאת: אייל

שלום אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אבי חולה סיעודי, שנעזר חלקית במכונת הנשמה, ומטופל בבית בתמיכת חברת קלינטיקה. רציתי לשאול אם את מכירה למה זכאי חולה בטיפול ביתי שכזה, שכמובן ממומן ע"י קופת חולים. הרופא שמטפל בו מגיע רק אחת לחודש לביקור, יש אח שמגיע אחת לשבועיים, וכאשר אני פונה לרופא במקרים דחופים, אז הוא תמיד עסוק מכדי להגיע, ומסביר לי בטלפון מה לעשות, כמו לתת לו אנטיביוטיקה במרשם טלפוני.הם לא מוכנים לעשות לו עירוי כאשר הוא לא שתה, וטוענים שזה דבר שעושים רק בבית חולים. אני מעוניין להחליף את החברה, שאלתי אם את חושבת שאלו הנהלים ועם חברה אחרת הדברים לא יהיו שונים?. בתודה מראש

31/03/2013 | 10:11 | מאת: רינה רמות

שלום לך, אני מציעה לפנות ישירות לקופה שלך (לא ציינת איזה קופה מממנת), ולרופא המטפל ולבדוק שם איזה שרות אתה אמור לקבל מהחברה וגם אם אפשר לבחור ספק שרות אחר.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית