סיוע בקניות ונקיון

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

25/04/2012 | 10:37 | מאת: ענת

שלום אבי בן 80 אחרי ארוע מוחי לפני 5 שנים ועכשיו עובר הקרנות וכימותרפיה, מה שהחליש אותו מאד. אמי אינה חולה אבל כבר שנים אינה מסוגלת לנקות את הבית או לצאת לקניות. היכן משיגים עבורם עזרה? האם הם זכאים לאיזו שהיא עזרה מביטוח לאומי? מה ניתן לעשות כשי להקל עליהם? תודה

25/04/2012 | 11:21 | מאת: רינה רמות

יתכן מאוד שהורייך זכאים לעזרה. יש לבחון אם הם עומדים בקריטריונים התיפקודיים ובקריטריון של הכנסות. כדי שאוכל להדריך אותך באופן ספציפי, אנא העבירי אלי למייל את מס הטלפון שלך כדי שאוכל לשוחח אתך. [email protected]

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית