דלקת מפרקים שיגרונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/08/2015 | 09:38 | מאת: שימרית

שלום לך ליאת, Methotrexate מתוטרקסאט , האם זאת התרופה היחידה שיש לדלקת מפרקים? ומה עושים במקרים שתופעות הלוואי בלתי נסבלות, האם אפשר להפסיק טיפול במיידי או שלהפחית בזהירות משבוע לשבוע? (אני מקבלת בכל יום שבת 6 כדורים) תודה

שימרית שלום, יש תרופות נוספות לטיפול בדלקת מפרקים, התייעצי עם ראומטולוג לגבי התכשיר המתאים ביותר עבורך. לגבי תופעות הלוואי, יש תופעות לוואי שמחייבות הפסקת טיפול והן מפורטות בעלון לצרכן. בכל מקרה, אין צורך בהפסקה הדרגתית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות