ויטמינים בדיאטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/07/2015 | 09:44 | מאת: דימה

שלום. אני כרגע בדיאטה חלבון מינימום שומנים ופחממות. ירקות אני אוכל יום כן יום לא, פירות לא אוכל בכלל. רציתי לדעת איזה ויטמינים אני צריך לקחת כדי לשמור על חילוף חומרים טוב בגוף והאם יש יצרן שמשלב את כל הויטמינים שאני צריך בכמוסה 1 או שיש צורך לקחת כל ויטמין בכמוסה ניפרדת?

דימה שלום, אתה יכול לצרוך מוצר שהוא מולטי-ויטמין ומינרל. תכשירים אלה מספקים ויטמינים ומינרלים במצב של תזונה לא מאוזנת. הם לא אמורים להשפיע באופן ישיר על חילוף החומרים בגוף. יש מגוון רחב של חברות שמשווקות מולטי-ויטמינים ותוכל לבחור מה מתאים לך מבחינת כמות, מחיר, והרכב התכשיר. ליאת ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות