עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/01/2015 | 10:04 | מאת: יוליה

שלום,אתמול רכשתי באחד הסניפים בניו פארם שתי תוספי מזון-דיאטת הודיה הכמוסות וכדורי שורפי שורמן בשם טרמולוס אקסטרים,האם יש בעיה שאקח אותם ביחד?ובאיזה שעות ביום אני בכלל צריכה לקחת אותם?לא רשום על האריזה,לפני האוכל או אחרי?ואת הטרמולוס בימים שאני לא מתאמנת עדיין צריך לקחת?תוכלי גם לספר לי קצת על הכדורים ומה שהם עושים והאם הם אפקטיביים בכלל?תודה רבה!

יוליה שלום, מבירור עם החברה המשווקת של דיאטת הודיה, המוצר לא מתנגש עם תוספי תזונה אחרים וניתן לשלבו עם תכשירי דיאטה אחרים. טרמולוס לוקחים לרוב לפני אימון או פעילות גופנית, אך לא לפני השינה, מכיוון שהוא מעורר. ניתן לקחת טרמולוס גם כשלא עושים פעילות גופנית, אחרי אוכל. הודיה לוקחים בדרך כלל בין ארוחות. הודיה אמורה לפעול על מרכז התאבון במוח, ומיוחס לה אפקט של דיכוי תאבון. לטרמולוס מיוחס אפקט של שריפת שומנים וחיטוב הגוף, בעיקר כשמשלבים עם פעילות גופנית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות