תרופה בשם seroquel

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 11:51 | מאת: ריקי

ביתי בת 13 עם פיגור שכלי בינוני , מעולם לא נזקקה להתערבות פסיכיאטרית , כיום בגיל הבגרות יש לה התפרצויות זעם יורקת וצובטת את עצמה ,וגם את האחרים,( בלי קשר לזמן המחזור החודשי ) וגם מצליחה להרגע בסוף, ואפילו מתנצלת ,בדרך כלל היא ילדה פעילה משתלבת יפה בבית הספר, מאוד מוכשרת , קיבלה את התרופה seroquel 100 מ'ג ביום , 50 מ''ג בבוקר ו 50 מ'ג בלילה ,אך זה לא עובד עליה, בעבר קיבלה פלוטין , ונלופטיל בטיפות, מה לעשות? האם יש פסיאטר המתמחה בילדים עם פיגור , האם הטיפול הוא שונה מילדים רגילים? אשמח לתשובה מהירה , תודה האמא

05/01/2012 | 18:20 | מאת: שני כרמי

ריקי שלום. רק רופא מומחה שיבדוק את ביתך ויברר את צרכיה הייחודיים, יוכל להתאים לה טיפול תרופתי הולם. וודאי תצטרכו להיבדק ע"י מומחה בפסיכיאטריה של ילדים. בררי בקופת החולים שלך, אם יש פסיכיאטר כזה שעובד עם הקופה ויש לו ניסיון בטיפול בילדים עם פיגור שכלי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות