קל בטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/07/2013 | 23:56 | מאת: יוני

שלום לי יש 3 שאלות 1 שאומרים שאסור יותר מ7 מנות קל בטן ביום מה הכוונה מנה כדור אחד או שניים 2 יש לי הרבה כאבי בטן וקצת הקאות אני בן 17 כל כמה הזמן המינימלי בין למנה 3 האם יש לך המלצות מה לאכל ומה לא לאכול במצב כזה

יוני שלום, עבורך, מנה היא 2 כדורי קלבטן. פרק הזמן המינימלי בין המנות הוא חצי שעה. אם מדובר בכאבי בטן שנובעים מקלקול קיבה, ההמלצה היא להימנע ממוצרי חלב, פירות וירקות, מאכלים מתובלים וחריפים או מטוגנים. חשוב להרבות בשתיה (ללא קפאין). ניתן להמתיק את השתיה. חשוב לעיין בעלון לצרכן לפני נטילת התרופה. אם הבעיה מחמירה או שמתפתח חום, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות