כדורי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/05/2013 | 22:13 | מאת: קטיה

שלום רב, האם התרופה brotizolam שמיועדת לשינה יכולה לעזור לטיסה ארוכה ? וכמה זמן משפיעה ? כמו כן האם זאת אותה תרופה כמו bondormin ? תודה על התשובה

קטיה שלום, התרופה ברוטיזולאם מיועדת להשריית שינה, ויכולה לעזור גם בטיסה. משך השפעתה הוא בין 4 ל-8 שעות. חשוב לוודא שיש לפחות 7 שעות שינה אחרי לקיחת הכדור, כדי שלא לחוות טשטוש לאחר ההתעוררות. בונדורמין וברוטיזולאם מכילות את אותו חומר פעיל ובאותו מינון. מדובר בתרופות מרשם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות