מעלה עירון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 20:17 | מאת: אמין

שלום : העניים שלי רוב הזמן אדומות עשיתי בדיקה והכל היה בסדר אבל עדיין השארות אדומות האם יש פטרון לזה?! תודה .

אמין שלום, כדי לטפל בבעיה, צריך לדעת מה הגורם לה. אם אין דלקת, צריך לבדוק אם מדובר ביובש בעיניים או באלרגיה. ניתן לרכוש ללא מרשם רופא תחליפי דמעות, שייתכן ויקלו על התופעה (אם מדובר ביובש בעיניים).ניתן להשתמש בהם ללא הגבלה. ניתן גם לרכוש תכשירים נגד אדמומיות (סטילה, אזולין, וויזין). חשוב לדעת שהשימוש בתכשירים נגד אדמומיות הוא לא קבוע או ממושך, אלא לימים ספורים, מחשש להתרגלות. ליאת

01/05/2013 | 09:14 | מאת: אמין

תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות