אנדרוקור 10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2013 | 15:57 | מאת: סיוון

רופא נשים שלי רשם לי אנדרוקור 10 יחד עם גלולות יסמין בגלל שיש לי אקנה. חשוב לי לציין שהאקנה פרץ אצלי לראשונה רק לפני קצת יותר מחודשיים. כשקראתי את העלון לצרכן ראיתי שכתוב שמי שחלה בעבר בצהבת לא יכול ליטול את האנדרוקור. בגיל 6 חליתי בצהבת. האם בכל זאת אסור לי לקחת את הכדורים או שכבר עבר הרבה זמן מאז והמינון נמוך אז אני בכל זאת יכולה ליטול את הכדורים? מבדיקות דם אחרונות שעשיתי נמצא כי תפקוד הכבד שלי תקין. מה את ממליצה?

סיוון שלום, ההתייחסות בעלון הייתה לגבי צהבת בזמן הריון. לגבי הצהבת שהייתה בילדותך, הרופא אמור להחליט אם הטיפול מתאים לך על סמך בדיקות שהוא עשה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות