פרוזאק ותרופות למיגרנה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2013 | 23:11 | מאת: זוהר

אני משתמשת כעשר שנים בפרוזאק.(20מ"ג).השימוש בעיקר לחרדה חברתית. מאד עזר לי.בתקופה האחרונה עקב שינויים שונים ביקשתי תוספת להעלות את המינון והרופא המליץ להוסיף מירו 15מ"ג לפני השינה. ציינת שאני גם סובלת מבעיות להירדם.במקביל אני סובלת כל החיים ממיגרנות ומשתמשת בזומיג (למרות שסוג התרופות הזה לא הולך עם פרוזאק-נירולוגית אמרה לי שבגלל המינון הנמוך אוכל להשתמש מדי פעם בזומיג) אני יודעת שיש תרופות פסיכיאטריות שעוזרות גם לכאבים כרונים. השאלה שלי: אם לא עדיף שאקח כדור אחד.שיעזור בשני המצבים. בנוסף למיגרנה אני סובלת מכאבי ראש שאינם מגרנה וגם להם אני לוקחת הרבה כדורים. יש ימים (בימי מיגרנה) שאני חוטפת בחילות בגלל כמות הכדורים.

זוהר שלום, כמובן שאם אפשר לצמצם את מספר התרופות שנוטלים, זה עדיף. נשאלת השאלה על איזה כאבים כרוניים מדובר ומה הרקע שלהם. אם התקפי המיגרנה הם נקודתיים, ובתדירות נמוכה יחסית, אין הצדקה לקחת טיפול יומיומי למניעתם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות