הורמונים אנסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2013 | 11:47 | מאת: עדי פז

שלום, לפני שנה התברר שהיה לי סרטן השד, עברתי את כל הטיפולים כולל ניתוח להסרת כל השד, קבלתי הורמונים בשם אנסטרול לתקופה של 5 שנים. לאחר חודש הפסקתי לקחת מאחר והם גרמו לי לתופעות לוואי גלי חום קשים, נשירת השיער (עד שצמח) וכעט אני דואגת שהסרטן לא יחזור... האם יש מקום לדאגה? אשמח לתשובה לפנייתי בברכה עדי פז

עדי שלום, הטיפול באנסטרוזול הוא טיפול מקובל אחרי סרטן שד, אך הוא לא היחידי. אם התופעות הלוואי בלתי נסבלות, התייעצי עם רופאך לגבי טיפול חליפי. לא אוכל לענות על שאלתך לגבי חזרת הסרטן, זוהי שאלה לאונקולוג שטיפל בך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות