לוסק וקראון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/01/2013 | 08:08 | מאת: רוני

לאחר ניתוח וויפל עם סרטן אדנוקרצינומה. אני לוקח לוסק כל בוקר 1/2 שעה לפני ארוחת בוקר וכן קראון 25000 לאחר ארוחה גדולה ו-10000 לאחר ארוחה קטנה. מבקש לקבל הסבר מה אמור כל כדור לעשות והאם את הלוסק אני יכול לקבל גם 1/2 שעה אחר חרוחת צהרים במקום בבוקר

רוני שלום, התכשיר קראון מכיל אנזימי עיכול שמופרשים מהלבלב, ותפקידו לסייע בתהליכי העיכול ולמנוע יציאות שומניות, בעקבות הניתוח שעברת. התכשיר לוסק שייך למשפחת "מעכבי משאבת פרוטונים" הנמצאת בתאי הקיבה, ובכך מפחית את חומציות הקיבה. ניתן לקחתו בכל שעות היום, כחצי שעה לפני אוכל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות