נטילת ארקוקסיה 120מ"ג למי שהיה פירפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/06/2012 | 15:45 | מאת: אסף

האם מומלץ לקחת ארקוקסיה 120 מ"ג לטיפול דלקתי, אם בהיסטוריה הרפואית שלי יש דופק לא סדיר שאובחן כפירפור פרוזדורים. אני לא נוטל תרופות לפי התיעצות עם קרדיולוג. והאם מומלץ לעבור לכדורים אחרים לטיפול בבעיה. תודה מראש,

07/06/2012 | 18:09 | מאת: שני כרמי

אסף שלום. התרופה ארקוקסיה במינון 120 מ"ג מיועדת רק לטיפול בסימני כאב ודלקת הקשורים לגאוט (שיגדון). אם אינך סובל מגאוט, סביר שתזדקק לארקוקסיה במינון נמוך יותר. רקע רפואי של פרפור פרוזדורים אינו מהווה התווית נגד לשימוש בארקוקסיה, אך בהחלט מחייב את שיקול דעתו של הרופא שרשם לך את התרופה. קיימת אזהרה כללית לגבי אנשים עם רקע של מחלת לב, לפיה יש להתייעץ עם רופא, לפני נטילת ארקוקסיה. אם אינך בטוח אם אתה יכול ליטול את התרופה, אנא שוב להתייעצות עם הרופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות