פצעים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/06/2012 | 12:07 | מאת: רחלי

שלום , רציתי לדעת אם מוכרים בבית מרקחת כדורים להעלמת פצעים שחורים מאיזור ה T ומהגב , ללא הפניה מרופא !

01/06/2012 | 18:21 | מאת: שני כרמי

רחלי שלום. התרופות היחידות שמיועדות לטיפול באקנה ובקומודונים ("ראשים שחורים") הן תרופות מרשם (קרמים/משחות/תמיסות וכדורים לבליעה). אם את חפצה בתכשירים ללא מרשם, את יכולה לנסות שימוש בסבונים ייעודיים, כגון- צטאפיל לעור שמן או אקניל. תוכלי גם לנסות נטילת תוספי תזונה המשפיעים לטובה על העור ומכילים- אבץ, ג'לטין או סיליקה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות