לשני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/05/2012 | 21:04 | מאת: ש'

היי שני. אני עוד חודשיים בת 15 ואני 1.68, אני מאוד רוצה לגבוהה ל1.74 לפחות. ההורים שלי 1.63 ואבא שלי 1.73, אבל לא יצאתי על המבנה גוף של אף אחד מהם, יצאתי על מבנה הגוף של סבא שלי וכמו כן על מבנה הגוף של האחיות של אמא שלי שהיום הן בין 175-178. אני רוצה להגיע לגובה 1.74 לפחות, תאמרי לי האם הורמון הגדילה יעזור?

22/05/2012 | 22:04 | מאת: שני כרמי

שלום לך. חוששתני שאת כלל לא מועמדת לקבל הורמון גדילה. גובהך מעל הממוצע. טיפול בהורמון גדילה נועד לילדים נמוכי קומה, או בעלי בעיות הורמונליות או התפתחותיות. שמחי בגובהך ובבריאותך ופני לרופא משפחה אם יש סוגיות התפתחותיות שמטרידות אותך. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות