שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2012 | 21:37 | מאת: מירית

שלום... חמתי חולת סרטן היא קיבלה מהרופא מרשם לתרופה שנקראת venla 37.5 היא ביקשה ממנו כדורים לכאבים שיש לה מהטיפולים שהיא עושה האם זה הגיוני? הכדורים האלו הם כדורים נוגדי דיכאון?

17/05/2012 | 23:08 | מאת: שני כרמי

מירית שלום. באופן עקרוני, התרופה ונלה (VENLAFAXINE) היא תרופה נוגדת דיכאון, מקבוצת מעכבי ספיגה חוזרת של סרוטונין ונוראפינפרין. למעשה, התרופה נרשמת גם למטרות טיפוליות אחרות, כגון- חרדה, פוביות שונות, גלי חום והזעה (גם כאלו הקשורים בסרטן), הפרעות נפשיות שונות, למניעת כאב הנגרם מלחץ וכן להקלה על כאב שנוצר מפגיעה עצבית בעקבות כימותרפיה. כדי להבין בדיוק מדוע בחר הרופא לרשום תרופה זו, עליכם לברר זאת מולו. הרבה בריאות.

17/05/2012 | 23:14 | מאת: מירית

המון תודות על התגובה המהירה כן זה ידוע היא תיגש לרופא על הבוקר למה התרופות לא עשו לה טוב בכלל

מנהל פורום תרופות ורוקחות