ברקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/03/2012 | 10:57 | מאת: כוכב

קבלתי תרופה ברקסין לכאבים ביד+כתף כתוצאה מדלקת. האם תרופה זו רק משככת כאבים או שגם עוזרת לריפוי הדלקת. והאם יש לה תוםעות לוואי? האם תרופה זו טובה גם לכאבי ברכיים כתוצאה משחיקת סחוס.

28/03/2012 | 12:58 | מאת: שני כרמי

שלום. התרופה ברקסין גם מטפלת בדלקת במפרקים וגם משככת את הכאב. התרופה מיועדת לטיפול בדלקות בכל המפרקים, גם בברכיים. תופעות הלוואי השכיחות יותר האפשריות- בצקות, גרד, פריחה, כאב בטן, עצירות, שלשול, צרבת, בחילה, הקאה, איבוד תיאבון, קשיי עיכול, עלייה באנזימי כבד, אנמיה, סחרחורת, כאב ראש, שינויים בתפקוד הכליות ועוד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות