תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2012 | 17:00 | מאת: פיל לורן

שלום! נרשמה לי תרופה ALFUZOSIN TAB 10 MG נרשמה לי תרופה Alfuozsin 10mg עקב בעיות בערמונית. לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת בדיוק את התווית וההשפעות שלה. קיבלתי ל-3 חודשים תודה

10/03/2012 | 23:26 | מאת: שני כרמי

שלום. התרופה Alfuzosin נועדה לטפל בתסמינים של הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית (תסמינים, כגון- קושי במתן שתן, תכיפות במתן שתן, כאב במתן שתן, השתנה לילית מרובה וכד'). התרופה גורמת להרפיית שרירים חלקים בשלפוחית השתן, בערמונית ובשופכה וכך משפרת את זרימת השתן ומפחיתה מתסמיני ההגדלה. התרופה נחשבת יעילה. יש להקפיד ליטול אותה בשעה קבועה מידי יום, מיד אחרי הארוחה. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות