שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/10/2011 | 13:18 | מאת: אני

שלום, אני בת 26, לוקחת ציפרלקס 10 מ"ג וגלולות מינס באופן קבוע. בעקבות דלקת גרון אני לוקחת - PEN-RAFA VK 500 פעמיים ביום ופרוביוטיקה פמינה גם פעמיים ביום. בעקבות חרדת טיסה אני צריכה לקחת כדור שינה. זודורום לא הרדים וגרם לתופעות מוזרות, אז רשמו לי SLEEPAID שזה ללא מרשם. בנוסף יש לי גם קלונקס 0.5 מ"ג. רציתי לדעת אם השילוב של כל התרופות להעיל עם ה- SLEEPAID הוא בטוח? במידה והוא לא יעבוד עלי, אוכל לקחת גם קלונקס? מפחיד אותי כל כך הרבה תרופות ביחד אבל החרדת טיסה שלי חזקה. תודה!!!

01/10/2011 | 21:29 | מאת: שני כרמי

אני שלום. השילוב של SLEEP-AID עם שאר התרופות שאת נוטלת, לא מדווח כבעייתי. אין מניעה לנטילה במקביל, עלייך רק לוודא שהרופא המטפל שלך מודע לכך שאת נוטלת אותו במקביל לציפרלקס. לגבי קלונקס- מדובר בתרופת מרשם שרק רופא יכול להורות על השימוש בה. שוב, גם לגבי קלונקס אין מניעה לנטילה במקביל, אך אם תיטלי אותו בנוסף לסליפ-אייד, צפי פגיעה מוגברת בעירנות לאחר הטיסה. 2 הערות נוספות: 1. בעת השימוש באנטיביוטיקה (PEN-RAFA) יעילות הגלולות שאת נוטלת עשויה להיפגם ועליך להשתמש באמצעי מניעה נוספים במקביל, במידת הצורך. 2. את הפרוביוטיקה שאת נוטלת, אנא , הקפידי ליטול לפחות שעתיים לפני או אחרי נטילת האנטיביוטיקה , כדי להימנע מפגיעה ביעילות שתיהן. נסיעה טובה!

01/10/2011 | 22:37 | מאת: אני

מנהל פורום תרופות ורוקחות