רוקסט/ רוקסט פלוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/02/2012 | 11:27 | מאת: שושנה

שלום, רציתי לדעת באיזה מצבים יש לקחת רוקסט ומהן התופעות המצויות לאחר שנוטלים תרופה זו? ובכלל האם יש קשר לרוקסט פלוס? מה ההבדל בינהן? תודה!

12/02/2012 | 13:41 | מאת: שני כרמי

שושנה שלום. התרופה רוקסט מיועדת לשיכוך כאבים, להקלה בשיעול ולהורדת חום המלווה בכאבים. תופעות לוואי אפשריות- פגיעה בעירנות, יובש בפה, עצירות, בחילות והקאות, נמנום, תופעות אלרגיות, סחרחורת, קוצר נשימה. רוקסט פלוס היא תרופת מרשם, בעלת הרכב דומה, אך מכילה כמויות גדולות יותר של קפאין וקודאין. משמשת לאותן מטרות, אך בהוראת רופא ואמורה להיות יעילה יותר בדיכוי שיעול וכאבים. לבריאות.

15/04/2012 | 10:34 | מאת: svetaorna

שלום, האם ניתן להשתמש בתרופה זאת בחודש ראשון של הריון? (נגד כאבי גרון גדולים, ללא חום) תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות