קיבה 2

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/04/2016 | 11:48 | מאת: רוברט

מה יש לשלשולים כרוני אם היה בדיקות צואה + צליאק ויצא OK + אין בעיות עם אוכל ספציפי + יש קצת לחץ בפיפי + ניתוח בכליות לפעמים סטרס

רוברט שלום, בשאלה הקודמת רשמת שיש שלשולים מדי פעם, ועכשיו רשמת שמדובר בתופעה כרונית. כשיש מצב של שלשול כרוני יש לעשות בירור רפואי לגבי סיבת השלשול ולתת טיפול בהתאם לאבחנה. אם מדובר בשלשול נקודתי (שנמשך יום או יומיים) ומגיע אחת לכמה חודשים, ניתן לקחת תכשיר פרוביוטיקה כמניעה ותכשיר להקלה בתסמינים כשיש שלשול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות