ASSITANCE

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2016 | 06:20 | מאת: פרסונה

איזה טיפול יש בבעיות שינה ( קמים בלילה + לא יכולים לישון עוד פעם )

שלום, אם ניתן לזהות גורם להפרעות השינה, עדיף לטפל בגורם. מומלץ לא לצרוך קפאין ואלכוהול בערב ולהימנע מארוחות כבדות ופעילות ספורטיבית לפני השינה. כדאי לדאוג לסביבה נוחה לשינה, כמו חדר חשוך וממוזג, ולהימנע מצפיה בטלוויזיה במיטה. ניתן להיעזר בתכשירים טבעיים לבעיות שינה כמו : רלקסין, סונגה נייט, דורמינול, רגיעול לילה, רסקיו לילה, ועוד. תכשירים תרופתיים ללא מרשם הם: טונייט וסליפ אייד. ישנן גם תרופות מרשם לשינה. תכשירים תרופתיים, אם או בלי מרשם מיועדים לשימוש קצר טווח בלבד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות